Wiiiii
Wiiiii
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 11/06/14 21:04
Mai conesteu i ara necesito molta ajuda
Hola, tinc un problema molt gran:
Estic molt confusa perque hi han dos nois a l'insti que sempre que els veig em poso molt nerviosa i em bloquejo, i l'altre dia em vaig trovar amb un nen molt amable i quan em contesta als misatges tambe em poso molt nerviosa, si em podeu dir que em pasa estaria molt feliç.
Moltes gracies i contesteu com avans millor.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/07/2014 19:08
Hola Wiiiii

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Primer de tot, disculpa que tardem a contestar, però no atrapem les consultes que ens arriben.

És normal que ens posem nerviosos davant la gent que no coneixem i més si ens agraden. Pensa que tu et notes molt nerviosa, però és molt possible que l'altra persona no se n'adoni. Intenta estar segura i estigues pendent de la conversa que teniu. Ja veuràs com si deixes de fixar-te en si estàs nerviosa o no, et relaxaràs i podràs ser tu mateixa!

Gràcies per consultar!
Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: