sóc adolescent
sóc adolescent
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 11/06/14 21:22
REALMENT, SÓC UNA ADOLESCENT?
hola, ja fa dies que noto que estic molt rara, sobretot amb la meva family... no els hi explico res, mai estic contenta...
crac que ja sóc una adolescant.
com es pot saber?
ajuda!!!!!!!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/07/2014 19:15
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. M'encanta que et facis aquesta pregunta!

La veritat és que l'adolescència és una etapa de la vida, però no té un inici clar ni un final. És el pas de la infància al món dels adults. És un moment on ens plantegem qui som, com és la nostra família, què ens agrada, què no... apareixen moltes preguntes i molts canvis (tan físics com psicològics)

Així que, si tu mateixa et notes rara i veus que no ets la mateixa amb la teva família... possiblement sí que estiguis entrant en aquesta etapa. Benvinguda!

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: