Sonne
Sonne
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 11/06/14 23:37
Psicología
Hola adolescents! A mi simplement m'agradaria que expliquessiu que es pot estudiar o fer per arribar a ser una bona psicóloga. Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/07/2014 19:35
Hola Sonne,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per la consulta! És fantàstic veure que la professió segueix creixent ;)

Després de l'ESO, la via més directe per fer psicologia és el batxillerat científic o de ciències de la salut. Llavors caldrà fer el grau en psicologia.

I un cop acabat el grau... és quan comença l'especialització i pots triar entre moltíssimes branques, com la psicologia de l'educació, la psicologia jurídica, la psicologia clínica, la psicologia infantil, la psicologia social...Però aquesta decisió la prendràs més endavant.

Finalment, quan acabis tota la formació acadèmica, faltarà portar-ho a la pràctica que és on realment utilitzaràs les eines que has après per ser una bona psicòloga ;)

Molts ànims!!!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: