Be happy:)
Be happy:)
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 15/06/14 22:24
No sé que fer....
Hi ha un noi a la meva classe (E) que em mola molt i ja fa temps que ens coneixem. L altre dia una meva amiga em va presentar a un noi (G) 3 anys mes gran que jo. El (G) es molt trempat am mi, perke li molo pro a mi nomes magrada el seu interior. Al (E) el trobo molt guapu, i ames ens cuneixem des de fa bastant. El problema es que magrada l'interior de (G) pro magrada el fisic del (E), nose ke fer, necessitu ajuda perke u estic pasant bastant malament. Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/07/2014 16:30
Hola Be Happy

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Em sap greu dir-te això, però ets tu qui ha de prendre la decisió. Et toca decidir si dónes més importància al físic o a l'interior.

Per ajudar-te a prendre la decisió, et proposo uns deures:

1. Escriure què esperes d'una parella

2. Escriure què t'agrada de cada un dels nois

3. Comparar si algun dels dos s'ajusta a la teva llista.

Es tracta que tu puguis decidir si un dels dos coincideix amb el teu ideal de parella, és a dir, no tant amb qui és "millor", sinó que és com tu vols que sigui?

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: