Teresa
Teresa
Any: 1998
Comarca: Vallespir
Data: 15/06/14 22:44
la meva amiga ho passa malament
hola, tinc una amiga de 16 anys, que li afecta el que la gent diu d'ella; i ara, fa poc ha començata afer coses extranyes, menja, pero despres ho treu,que he de fer, parlar amb els seus pares?


Gràcies(:
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/07/2014 16:38
Hola Teresa,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal, quina sort té aquesta amiga de tenir algú com tu que es preocupi per ella!

El que pots fer tu com a amiga és estar al seu costat, escoltar-la i consolar-la. Recordar-li com d'important és per tu i quines virtuts té. Els amics són per això.

Si veus que aquestes coses estranyes les fa més sovint o empitjora, hauràs de parlar amb els seus pares. Guardant aquest secret no l'estaràs ajudant, al contrari. I segur que els seus pares t'agrairan que et preocupis per ella. Si no et veus en cor de parlar amb els pares, sempre pots recórrer a algun professor o al vostre tutor, que també et poden ajudar i no carregaràs amb tota la situació.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: