Andreasantana
Andreasantana
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 19/06/14 11:39
Vergonya
Hola
Laltre día el meu novio i jo ens vam liar per primera vegada , jo ja mavia liat altres cops pero ell no. Sel notava insegur i no vaig gaudir gaire , i la veritat jo no se com liarme be , em podries donar algún consell per feru millor?
Gracies<3
IESP
IESP
Data: 22/07/2014 18:39
Hola Andrea!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Moltes gràcies per fer-nos una consulta!

La realitat és que, per liar-se bé, cal PRÂCTICA!
És normal que si era la primera vegada no estigués del tot còmode... Amb el temps, cada cop us sentireu un millor al costat de l'altre, segur! El més probable és que estiguñes nerviós, sobreott si sabia que no era la teva primera vegada...Però és important no pendre's això com un examen! Liar-se és per sentir plaer, no pas per patir, oi? Podries parlar-ho amb ell :)

Una abraçada i espero haver-te ajudat! 
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: