Any: 1999
Comarca: Baix Penedès
Data: 21/06/14 00:40
pits caiguts
Bones, m'agradaria saber si hi ha alguna manera de pujar els pits si ela tens una mica caiguts. Molts nois m'han demanat per fer-ho pero a tots els hi he dit que no per aquest tema... alguna idea? Gracies!!
IESP
IESP
Data: 24/07/2014 15:54
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Si tens els pits molt grans la gravetat juga en contra i sempre tendiran a anar una mica avall, això no vol dir que no siguin bonics igualment! Si no els tens molt grans, segurament això que dius que estan caiguts és més una mania teva que no pas una realitat, per tant, no siguis tan auto-exigent amb que el teu cos sigui com el d'una model, i estima't. Les dones reals són més especials!

Si vols millorar la tonificació dels pectorals el millor seria que anessis a un entrenador personal i li demanessis exercicis a fer per a tonificar la zona pectoral.

Una abraçada,

Helena Angel @HelenaAL
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: