holadeu
holadeu
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 25/06/14 18:06
Depilació vagina
Hola, veuras, dintre de poc ho fare amb el meu novio i no se com depilar-me la vagina. Tampoc se si depilar-me-la o no. Però si me la depilo... COM?? Es la pregunta que ens fem totes les noies, COM ENS DEPILEM LA VAGINA SENCERA? I si fa molt de mal? amb cera, amb crema depilatoria...

Siusplau contesta
IESP
IESP
Data: 28/07/2014 16:22
Hola!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Moltes gràcies per preguntar!

Abans de tot: quan dius vagina, imagino que et refereixes a la VULVA.
La vagina és el conducte que connecta fins a l'uter (per on baixa el bebé o la menstruació) Tota la part externa (la que veiem si ens mirem en un mirallet) és la vulva, i es pot depilar com més t'agradi! Normalemnt les noies es treuen els pèls que estan a la zona de les angonals, de manera que al posar-se bikini no es vegin.

Hi ha diferents mètodes, cadascun amb els seus avantatges i inconvenints. El millor és anar a un/a especialista en depilació, o amb algú de confiança a una botiga de productes d'estètica. Allà poden assessorar-te molt bé :)

Espero haver-te resolt el dubte!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: