Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 28/06/14 11:46
Amor
Fa poc he conegut a un noi, estavem a la platja ell amb els seus amics i jo amb algunes amiges, i quan ell pirava i jo estava encara a la platja ens vem començar a mirar un amb l'altre,i ell tenia en comú un amic i alehores mes tard li vaig demanar al amic que teniam en comú i li vaig demanar el whatsapp
I al cap d'un temps vem parlar fins q un dia em va preguntar quants anys tens i jo 12 i em diu ostres, i li dic que i em diu q ell te 15.
I jo pues em vaig quedar com una miqueta rara.
I es va com enfadar i uns dies mes tard per una altres cosa, pero cada cop q li dic perdo senfada mes i em diu pesada q nose que. I em poso trista i es una persona q mimporta molt.
Jo nose com fer q em perdoni ajuda.
I ahir li vaig dir q si em volia veure i es va enfadar pero jo nesesito q em doni una altre oportunitat noto q es molt especial.
Gracies:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/07/2014 15:44
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori.

Entenc que estiguis una mica confusa i vulguis recuperar aquella sintonia que tenies amb aquest noi. Però em sap greu dir-te que em sembla que ell no està per la feina...

Pel què m'expliques ell ja t'està dient que de moment no està interessat en tu (és possible que sigui per l'edat) així que, per molt que et dolgui, hauràs d'acceptar-ho.

Sé que és difícil passar pàgina, però no té cap sentit quedar-se esperant a l'altre, no creus? No podem obligar a ningú que li agradem (per sort!).

Jo et recomano que ara et centris en tu mateixa i en conèixer gent, en estar amb les teves amigues i divertir-te amb l'estiu que queda! Ja veuràs com mica en mica, aquest sentiment cap aquest noi es va difuminant.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: