rompern0s
rompern0s
Any: 2001
Comarca: Alt Urgell
Data: 28/06/14 19:48
Bullyng?? Ajudaa siusplau
Hola:) Fa un temps que algunes noies y algun noi m'insulten, em posen motes y tot, i sempre que passo pel seu costat escolto riures, i aquests mots, doncs et pots imaginar quin infern era anar a l'institut... Què puc fer? Gacies per la teva atenció.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/07/2014 15:53
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per la teva confiança.

Entenc el teu patiment, no és agradable ser la diana de ningú. L'únic que pots fer és parar-ho! com? Doncs explicant-ho a algun adult de confiança. Explica-ho als teus pares i també a algun professor de confiança (tots tenim professors amb qui tenim més feeling). Són ells els encarregats de parar aquesta situació.

Sé que sona difícil, però només així es pot parar. És la manera de demostrar els teus límits i la teva fortalesa!
Ara és estiu, però a la tornada a l'institut, no deixis passar ni un insult. Al primer moment que hi hagi alguna nota o algun insult ves a explicar-ho al professor (encara que et diguin "xivato", però és l'institut qui ha de posar mà davant d'aquestes accions, i per fer-ho, han de saber què passa). No et deixis intimidar per ells!

Molts ànims!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: