anonim
anonim
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 28/06/14 23:21
urgent tinc un problema greu
Hola soc una nena de 14 anys i encara no me liat mai ni un peto encara i tinc molta por de que no passi mai cap de les meves amigues ho sap perque totes elles ja s'han liat i tal. Tinc por de que mai arribi aquest moment em podeu ajudar siusplau?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/07/2014 16:14
Hola!

Sóc la Laia, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per consultar.

No t'atabalis per això! Entenc que ara et sembla que mai trobaràs a ningú, però tot just ara esteu començant a sentir-vos atrets per altres persones.... i l'atracció dura tota la vida!!

Tingues paciència i no busquis el moment, perquè arribarà quan menys t'ho esperis (encara que soni a tòpic, és veritat!). Centra't en tu mateixa i en les teves amigues. Feu coses juntes i coneixeu gent! Interessa't per les teves aficions i busca noves aficions... Veuràs que, com més coses facis, més possibilitat de conèixer gent interessant tindràs i...qui sap? potser de conèixer alguna persona especial...

No podem obsessionar-nos en aquestes coses, perquè llavors deixem de disfrutar de les coses del moment. Si sortim de festa i només pensem a buscar un noi amb qui liar-nos... quin sentit té anar de festa? quin sentit té la música? En canvi, si anem a passar una bona estona amb les amigues i a més a més, apareix alguna persona interessant... serà un incentiu! i no l'objectiu de la nit!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: