Laieta
Laieta
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 29/06/14 21:03
solitut...
Hola, no sé ben bé que em passa... Fa unes quantes etmanes que em sento sola. Tinc amics i tal però cada dia m'agafa com una petita depresió... potder tambe és perque bastantes amigues meves tenen novio i algu i jo no tinc res d res... ni tant sols un peto me fet... li vaig explicar a la meva mare pero ni s, no em va ajudar... ah siusplau no poseu aixo en una entrada siusplau... preferiria k em responguessiu per algun altre lloc no se... esk soc nova en aixo del consultori!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/07/2014 18:01
Hola Laieta,

Sóc la Laia, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per la teva consulta!

És normal que durant l'adolescència passem per moments en què estem més baixos d'ànims. És una època on tot es magnifica molt i podem passar per diferents emocions molt ràpidament.

També solem comparar-nos amb la vida dels altres, pensant que ells tenen coses genials i que la notra vida no té res d'especial. Tot i així et diré que estic convençuda que hi ha gent al teu voltant que segur que enveja alguna part de la teva vida. A vegades, per sentir-nos part del grup mentim o exagerem les coses.

No sé si has vist l'última enquesta que han publicat a la web d'adolescents.cat




Mira-te-la! Ens diu que, al contrari del què pensem, molts adolescents encara no s'han fet el primer petó. Potser et reconfortarà saber-ho.

No tinguis pressa, disfruta de les teves amigues i passa-t'ho bé!!

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: