lely
lely
Any: 1996
Comarca: Baix Llobregat
Data: 30/06/14 21:20
HIPOCONDRIACA
Holaa, crec que sóc hipocondriaca ja que tinc molts dels símptomes que m'han dit. Que haig de fer per evitar i no pensar sempre en coses dolentes que em podrien passar. Necessito ajuda urgent. Gràciees!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/07/2014 18:49
Hola lely,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori.

No m'expliques quins símptomes tens ni tampoc d'on has tret aquest diagnòstic. Tot i així et diré que tots tenim tendència a trobar coincidències entre el nostre comportament i alguns trastorns psiquiàtrics. Així que és molt millor que NO ens AUTODIAGNOSTIQUEM i que, si creiem de veritat que hi ha algun problema, anem a l'ESPECIALISTA adequat, que ens pugui fer una valoració exhaustiva i professional.

En aquest cas, primer hauries de demanar hora al teu metge de capçalera i que ell valorés si cal o no una derivació.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: