adolescent03
adolescent03
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 01/07/14 11:37
cumple, help!
Booon diaaa!!
(m'agradaria ser anònima)
D'aqui a uns dies es el cumple del meu novio, farà 15 anys i no se que regalar-li! Ens coneixem desde fa un munt de temps, i se que li agrada pero ara ho haurà de deixar i no es plan d regalar-li algu que li recordi que no pot continuar. I ara em resulta impossible saber el que li puc regalar perquè quan li prgunto coses tipu que es lu que mes t'agrada em contesta estar amb tu i coses per l'estil, m'agrada que m'ho digui, però així no puc saber que regalar-li. Sona una mica material, pero no se que fer.
Moltes gracieees!!
PD:sou genials, m'encanta la vostra pag!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/07/2014 19:00
Hola adolescent03,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per la teva consulta.

Em sap greu si arribem tard a la teva consulta, no tenim temps d'atrapar-les totes!

A veure... fer un regal és una cosa molt personal. Hi ha gent que prefereix gastar-se molts diners en una sola cosa, o fer petits regals materials, o d'altres que els agrada fer manualitats.
El què hem de pensar és en l'altre persona. Dius que no li pots regalar una cosa perquè ho deixarà aviat, no? I que ara et diu que el que més li agrada és estar amb tu, oi? Doncs aprofita-ho i fes un regal amb totes les històries que heu tingut! Pots fer-li un album, o crear una història amb personatges i aventures (les que heu viscut junts), o un recull de fotos i que ell hagi d'endevinar d'on són.... Busca cosetes on pogueu relacionar alguns records, i potser també algunes històries que us queden per viure! (Com un pícnic o una tarda a la piscina...)

Segurament, si t'estima tant estarà contentíssim que li hagis fet alguna cosa súperpersonalitzada que ningú més tingui!

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: