Laura24
Laura24
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 10/07/14 16:17
Iepa
Ei! M'agradria preguntar dues coses:
- Faig uns 163cm i el meu pes es d'uns 53-54 kilos. Això esta bé, no?
- M'he aprimat molt i m'agradaria endurir els músculs (sobretot les cuixes). Què aliments em recomanes i quantes vegades a la setmana?


Mersi per la vostra atenció, petons.
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 17/07/2014 21:37
Hola Laura24! El teu pes està bé en principi, però depèn de moltes coses: estil de vida, estat de salut, genètica, etc. I com dius que has perdut pes últimament et recomano que vagis al metge per tal de veure que a més d'estar en un bon pes la teva salut també està bé. Pel que fa al que comentes sobre les cuixes, el millor que pots és menjar de tot, variat, equilibrat (com marca la piràmide alimentària), i fer esport habitualment. Qualsevol esport t'anirà bé, però si vols treballar cuixes, t'anirà bé sobretot fer bicibleta, step o patinatge. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: