rompern0s
rompern0s
Any: 2001
Comarca: Alt Urgell
Data: 23/07/14 19:57
Bullyng per tindre estries...
Hola, tinc 12 y la veritat esque jo sóc una noia prima, d'altura 1,67 i pesso 49. Pero hi han unes noies que em van criticant perque diuen que sóc gorda i bla bla,cosa que es mentida,pero el dia del meu aniversari me'l van fer pasar molt malament... Em perseguien tot el dia dient-me que tenia celulitis i tal, es veritat que estries tinc pero tampoc moltes i ja no se que fer! Pot ser es la enveja o algo, perque hi han nens que sel's cau la baba amb el meu pompis jajajaja. Consells? Gràacies:)
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 24/07/2014 17:42
Hola rompern0s! El teu pes és baixet, així que estàs prima, no facis cas del que et diguin. Com molt bé dius tu pot ser enveja, o que simplement volen fer la guitza. Pensa que si els nens babegen amb el teu cul és per algo! ;-) Així que estigues ben contenta amb el teu cos i passa de comentaris absurds! Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: