anonimadolescent
anonimadolescent
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 24/07/14 09:33
Sisplau , estic malament
Se que hi ha molta gent amb el mateix problema que jo però bueno , quan algú es sent malament necessita que algú l´ajudi . Avui fa deu dies que vaig fer una consulta però fa mesos que pateixo . En aquests deu dies han cambiat el pes i l´alçada . Medeixo 1,65 (sóc baixeta , HO SE) i peso 59,5 kg . Estic farta de mi . No em queda be la roba i nomes tinc ganes de plorar . A mi em tracta una endocrina (tinc problemes de tiroides)i em va dir que em quedes aixi com estava , que mantingues el `pes (media 1,55 i pesava 53) , aixo va ser el novembre , ja veus , he fet un canvi radical per dolent i al setembre torno a tenir consulta i tinc molta por del que em dira , ja que em diu q estic grassa i em fa sentir fatal . Menjo normal i equilibrat , faig 45 min . de bici tres dies a la setmana , ballo dos cops per setmana i corro els findes . No se que fer i passo de dietes . Ajuda´m sisplau , ara ho necessito mes que mai .
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 24/07/2014 17:53
Hola anonimadolescent! Gràcies per compartir amb mi la teva preocupació, per com parles imagino que ho deus estar passant malament. Primer de tot, no ets baixeta (1.65 està molt bé) i el teu pes també està bé, no tinguis por de l'endocrina. Tinguis el pes que tinguis farà tot el possible per ajudar-te amb el tema de les tiroides, i ni t'esbroncarà ni et culparà (perquè tu no tens la culpa de res!). I si ho fes, parla amb ella i digue-li com et fan sentir els seus comentaris. És una professional i segur que t'entendrà i farà tot el possible per a que estiguis còmoda. No entris sola, entra amb la mare o el pare, o amb tots dos. I si l'endocrina t'ho fa passar realment malament, parla amb els teus pares per a que siguin ells qui parlin amb ella. I recorda que totes les persones tenim dret a ser felices, respectades i estimades tinguem el físic que tinguem. Tens dret a ser feliç, no permetis que la preocupació pel físic t'ho tregui! Parlar amb els teus amics i familia sobre com et sents també t'anirà bé. I si tot i així creus que no et sents millor, aleshores seria bona idea mirar de consultar amb un psicòleg. Molts ànims i molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: