el_guapo_delpueblo
el_guapo_delpueblo
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 25/07/14 16:13
Panxa
Bona tarda Adolescents!
És que ja fa dies que tinc un dilema rondant pel cap: cada dia faig esport, menjo sa, no menjo salses tipus quetxup, maionesa... i la panxa no baixa! I no sé què fer.
Em podríe dir què puc fer per abaixar panxa, siusplau.
Gràcies per endavant!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 25/07/2014 17:48
Hola ricky_04! No hi ha cap manera d'aprimar només la panxa, el que sí pots fer és mirar de mantenir un bon pes en general, inclosa la panxa, menjant equilibrat i fent esport habitualment. Pensa que això funciona si són hàbits, és a dir, si ho fem sempre o gairebé sempre, com a rutines. Si només ho fem uns dies no serveix de gaire. De totes maneres, si encara ets adolescent el que has de fer és tenir paciència perquè a l'adolescència és habitual tenir encara la típica panxa de nen petit (rodona i ample). Aquesta panxa marxa sola amb el pas de temps a mida que el cos es va desenvolupant. Mentrestant el millor que pots fer és esport (qualsevol esport que t'agradi t'anirà bé) i menjar equilibrat. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: