s
s
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 17/08/14 13:41
vui engreixar
hola!! estic prima...i voldria engreixar una mica, de la panxa estic be...l'únic que de les cames estic molt prima algun consell?

Grácies!!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 18/08/2014 23:09
Hola s! La millor manera de mirar de tenir un bon pes és menjar de tot, variat, equilibrat (com marca la piràmide alimentària) i fer 5 àpats al dia (3 principals: esmorzar, dinar i sopar, i 2 complementaris: 1 a mig matí i 1 a mitja tarda). De totes maneres, pensa que el pes també depèn d'un tema genètic i això fa que, a vegades, a algunes persones de constitució genètica prima, com sembla ser el teu cas, tinguin dificultats per engreixar. Per això és tan important acceptar-nos tal i com som, perquè algunes coses no les podem canviar. El que també t'ajudarà a veure't millor és l'esport. Fent esport no engreixaràs, però enfortiràs el cos i et veuràs millor. Si vols reforçar cames, fes bicicleta, step, patinatge... el que a tu t'agradi més. I si encara ets adolescent tingues paciència, pensa que et queden anys per davant per créixer i el teu cos encara ha de madurar. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: