0000
0000
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 21/08/14 20:45
La primeta!!!
Hola!!!
Mira texplico, jo soc molt prima i clar no faig cul ni tetes ni merdes pero bueno em veig molt prima i qualsevol pantalo ja ni l'omplo!
El cas es que al setembre començo l'institut i no vull ke em veguin com aquella tia tant prima si no que vull ser nomral una miqueta mes graseta ni mol i ni poc normal!
Que puc fer?
A part de tenir una dieta equilibrada clar.....I a algo mes?
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 23/08/2014 13:26
Hola Laietaaa! El millor que pots fer és menjar bé i fer esport. L'esport no t'engreixarà però t'enfortirà i et veuràs millor. De totes maneres, si aquest comences l'insititut vol dir que encara tens mooolts anys per davant per créixer. Tingues paciència i ja veuràs com a mida que el teu cos es va desenvolupant anirà guanyant formes. Si ets de genètica prima és possible que no engreixis, però de ben segur que et sortiran corves. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: