LoveSun
LoveSun
Any: 2000
Comarca: Alt Penedès
Data: 26/08/14 20:26
Distància
Hola,
Mireu tot va començar un dia del estiu 2013, aquell dia vaig començar a sortir amb aquella persona a la que tant de temps havia estat esperant. Doncs, tot anava molt bé quan vam arribar a l'institut, poc temps d'haver començat l'institut es va mudar. Em va dir que no passaria res, que seguiríem en contacte i que cada dia parlaríem, i jo no estava molt segura dallò però li vaig fer cas. Ara, ja portem un any i uns mesos, i sincerament tinc por de perdre'l i no tornar-lo a veure més. Algun consell per estar més segura d'aquesta relació o de que fer? Trenquem o no? No sé que fer...
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/08/2014 08:32
Hola LoveSun!

Per què hauríeu de trencar? Realment veus que us heu distanciat? no parleu? no us veieu mai mai mai?

Jo et recomanaria que abans de prendre una decisió com la de trencar en puguis parlar amb aquesta persona ja que sinó no us donareu cap oportunitat.

Explica-li com et sents i a veure si podeu millorar la relació!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: