Any: 1998
Comarca: Vallès Occidental
Data: 26/08/14 21:31
coneixer noies
hola!
no se si es aqui on ho he denviar pero vaja, aqui va:
soc una noia de 15 anys i lesbiana. magradaria coneixer mes noies com jo, però el problema és que no sé on trobar-ne. Sabeu si hi ha algun xat, o algunt lloc o així? He mirat al lambda pero es pr majors d'edat.

Gracies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/08/2014 08:36
Hola!

Doncs a Lambda tenen grups per a menors d'edat! si vols pots trucar i demanar com ho has de fer. Possiblement des de Lambda et poden reorientar per a trobar més amistats i grups de noies lesbianes de la teva edat que ja estiguin formats i que et permetin divertir-te i establir noves amistats.

A Vic hi ha el grup de Tal Com Som que també tenen un grup de joves que s'està formant però segurament et cau una mica més lluny.

Prefereixo recomanar-te llocs que conec que no pas xats (on no saps qui t'hi pots trobar...)

També depèn de si la gent del teu voltant sap que ets lesbiana o no, tindràs més oportunitat de conèixer més noies lesbianes com tu!

Una abraçada i sort!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: