maampel_
maampel_
Any: 1998
Comarca: Garrotxa
Data: 27/08/14 22:13
Ajuda plis
Hola,hem dono conta de que em faig gran i cada vegada m'agradu menys(fisicament), medeixo 1.57 i pesare 52 mes o menys nose qu fer, la gent diu que estic be, pero no penso el mateix, algun consell?
Graciies!!<3<3
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 28/08/2014 21:34
Hola maampel_! El teu pes està bé, no t'has d'amoinar, pots estar contenta!. El millor que pots fer per assegurar-te un bon pes és menjar de tot, variat, equilibrat (com marca la piràmide alimentària), i fer esport, com a mínim, 3 cops a la setmana. I el millor que pots fer per sentir-te bé amb tu mateixa és valorar-te positivament (fes-te una llista de totes les coses que t'agraden de tu. Pots demanar ajuda a familiars i amics), acceptat tal i com ets (això és clau!), donat permís per equivocar-te com tothom, i rodejat de gent que et faci sentir bé. Aquestes són les millors claus per sentir-te bé amb tu mateixa. També és important que tinguis una mica de paciència, l'adolescència és una època de molts canvis (físics, mentals, hormonals i emocionals) i és normal trobar-se "raro/a" a vegades, pensa que és cosa de l'edat i el canvi, ja veuràs com més endavant tot s'anirà equilibrant. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: