elii^^
elii^^
Any: 1999
Comarca: Camp de Túria
Data: 28/08/14 01:13
decepció
Hola, fa un mes em vaig ficar a xatejar amb un noi del poble del cantó; mai ens havíem vist, però ens agradava molt la manera de ser de cadascú. Ens vam passar un munt de fotos, i fa poc em va demanar sortir (sense veure'ns) i li vaig dir que sí, l'altre dia va ser el seu cumpleanys i el vaig anar a veure; físicament no m'agradava gens, les fotos que em va passar eren totalment diferents a com era cara a cara i em vaig defraudar, a més se'm va llançar i tampoc em va agradar com es liava... jo no se que fer, el dia següent em va obrir pel whatsapp i em va dir que era preciosa, que tenia uns ullassos i que li va encantar la tarda però que estava molt tallada.Em vaig quedar fatal, no se que fer em cau molt bé i les amigues m'han dit que esta molt pillat de jo, tallo amb ell?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 28/08/2014 12:23
Elii, crec que hauries de ser sincera amb ell, ja que si allargues la situació encara us fareu més mal. no creus?

si veus que realment no va anar com tu volies que anés, digues-li que no va anar com tu esperaves i que potser necessites que no estigueu junts.

La sinceritat pot fer mal però és molt millor que anar-lo enganyant, no dir-li la veritat, donar-li llargues o evitar-no, no creus?

La decisió és teva, que ell estigui pillat per tu no vol dir que tu hagis de seguir amb ell si no n'estàs convençuda del tot!

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: