Carlota123
Carlota123
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 29/08/14 00:06
Pees!!
Hola!
Tinc 12 anys, i peso 40'1 kg. I jo crec que estic gorda, perquè a més a més no menjo gaire bé, menjo bastanta bulleria industrial i sucre, a vegades menjo síndria, bledes.... Potser no estic allò de dir: GORDA, però potser no estic gaire sana..
Jo només et demanaria si us plau consells per aprimar-me una mica, perquè no baixo de pes, faig una mica d'esport, i a més la meva germana té un tipet més bonic que el meu, i és més prima...No sé com aprimar-me, i tota la grassa acomulada la tinc a les caderes i a la panxa i una mica a les cuixes.
Petons! Gràcies!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 31/08/2014 21:08
Hola Carlota123! Per assegurar-te un bon pes és important que mengis de forma equilibrada, tal i com marca la piràmide alimentària, és a dir, menjant cada dia hidrats (per exemple: pasta, arròs, pa, patates, llegums, cereals...), fruites i verdures, proteïnes (per exemple: pollastre, peix, carn, ous) i menjar també bolleria i dolços, però de tant en tant, no cada dia. Menjant equilibrat i fent esport de manera habitual t'assegures un bon pes i un a bona salut. Però el més més important de tot és que et valoris a tu mateixa de manera positiva, que no basis la teva autoestima en el físic i que no et comparis amb ningú, ni tan sols amb la teva germana! A més, la teva germana té, segurament, edat diferent de la teva i això vol dir que està en un moment de creixement diferent del teu. Una cosa que t'anirà bé per valorar-te positivament és parlar amb els teus amics i adults de confiança, com els pares, sobre com et sents amb tu mateixa, ells t'ajudaran a saber estimar-te. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: