Camps de cotó
Camps de cotó
Any: 1997
Comarca: Anoia
Data: 29/08/14 13:37
Amor Vs. Obssessió
Com es pot saber quan l'amor es converteix en una obssessió?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/09/2014 20:44
Hola Camps de cotó,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori.

Aquí hi ha un post que intenta contestar la mateixa pregunta:



Et diré que l'amor obsessiu és aquell que no aporta plaer. L'amor ha de ser una sensació de benestar, de sintonia amb la teva parella. Si és un sentiment d'ofegament, si notes que necessites saber exactament què ha fet, amb qui ha estat, per què s'ha connectat a tal hora al whatsapp o per què fa tanta estona que està "en línia", és possible que es tracti d'un amor obsessiu.

Quan el teu cap és incapaç de desconnectar i troba qualsevol cosa que et faci pensar en aquella persona... és molt problable que s'estigui convertint en una obsessió.

Espero haver-te pogut resoldre el dubte.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Camps de cotó
Camps de cotó
Data: 02/09/2014 17:54
La relació en que estic és a distància i quan em diu de fer Skype i em deixa plantada jo em molesto i veure que passa dels meus missatges demanant una explicació em mosqueja molt... i ha arribat a preguntar-me si no estava una mica obsessionada però si no sé res de la persona que estimo, ni sé si està bé o no sabent que ell es posa fàcilment en problemes de violència... em preocupa!!

Però gràcies! Ara sé que qui s'equivoca és ell, és humana la curiositat de voler saber què n'és de l'altra persona, no?

Gràcies!!

P.D.: He mirat l'article que m'has compartit molt amablement i no compleixo cap punt, bé, potser el que diu que penso d'ell que està boníssim però es que essent un atleta professional... i té un somriure... *-* Soposo que penso lo just sense que sigui cap obsessió ^^¡
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: