a81
a81
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 10/09/14 02:02
No em veig bé
Hola, tinc 15 a punt de fer els 16, peso 59-60, medeixo 1'63 i estic desenvolupada, vull dir que faig una talla gran de pit, els meus amics em diuen que estic perfecte i que estic molt bona però sincerament jo veig que em sobren quilos de per tot.. creieu que estic en el pes correcte?
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 10/09/2014 10:55
Hola a81! I tant que estàs en el pes correcte! El teu pes està molt bé, així que no necessites aprimar res! Si aprimessis posaries en risc la teva salut! (i potser els altres no et trobarien una tia tant bona ;-)) Així que estigues contenta amb el teu cos! Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: