Adolescent
Adolescent
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 11/09/14 17:41
Bosses als ulls
Hola, primer m'agradaria dir que em sembla molt bé que tingueu aquest consultori i que invertiu el vostre temps en ajudar a la gent que té problemes.
La meva pregunta és: què puc fer per no tenir bosses als ulls (ulleres)?
Durant el curs em pensava que era de no dormir però després de tot un estiu dormint molt no entenc perque les segueixo tenint.
Moltes gràcies per respondre la pregunta.
M'encanta Adolescents.cat!!!!!

11 de setembre: Visca catalunya!!!!!!!!!!!!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 13/09/2014 14:24
Hola Adolescent! La millor manera d'evitar ulleres i bosses als ulls és dormir les hores suficients, menjar equilibrat, beure suficient aigua, fer esport habitualment i no consumir res de tabac. De totes maneres, hi ha ulleres i bosses d'origen genètic, de manera que la forma natural de l'ull és amb ulleres tot i fer un estil de vida saludable. Si és així, a més del que ja t'he comentat pots provar de dissimular-les amb corrector de maquillatge. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: