cfp1998
cfp1998
Any: 1998
Comarca: Alt Empordà
Data: 12/09/14 11:42
Alçada
Hola, ja fa temps que em preocupa la meva alçada. Sóc un noi de 16 anys, i tan sols medeixo 1'60 m. M'interessaria saber si hi ha alguna forma en què pugui creixe més ràpid, a part de menjar variat, ja que ja ho faig. El metge em va dir que tenia els ossos de u noi de 18 anys, tot i tenir 15 anys, per això m'agradaria saber algun consell abans no pari de creixe.
Gràcies i visca Catalunyaa !!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/09/2014 20:01
Hola cfp1998! Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs nosaltres no et podem assessorar, ja que som psicòlegs i aquests temes dels que aprles té més relació amb el metge. Vas fer bé en consultar-li.

Pots demanar hora a altres especialistes o demanar al teu metge amb quin especialista et podries adreçar per saber fins a quin punt pots fer-hi alguna cosa.

una abraçada

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: