alos_99
alos_99
Any: 1999
Comarca: Cerdanya
Data: 13/09/14 18:48
Ninfomana?
hola adolecents!
Bueno donç fa un temps que vaig provar aixo de masturbarme y bueno despres van vindre el videos porno i enfi fanttasies sexuals... Tinc ganes de fer-ho i avera tinc nomes 14 anys... De fet he començat a plantejarme el fet de ser ninfomana perk només faig k pensar en sexe y veure videos XX d'amagat...

Perfavor contesteu!
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 14/09/2014 19:59
Hola Alos_99!! Acabo de respondre a la teva altre pregunta, que també te ha veure amb aquesta.
Com et deia, masturbar-te, tenir fantasies, curiositat, etc.. no te perquè dir que ets nimfòmana, ni estar obsessionat amb el sexe. Simplement estàs en un moment de descobriment i amb ganes, però com et dic en l'altre qüestió en sexualitat el més important però difícil a vegades és anar mica en mica, sense pressa, anar coneixent i aprenent.
Una forta abraçada!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: