alos_99
alos_99
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 13/09/14 18:51
Problemaaa greuuu??
Donç tinc unes ganes de perdre la virginitat.. el rpblema es k mai he tingut novio i mai m´he liat..llavors.. em masturbo sovint i de fet mágrada un noi pero no se ni com dirli ja que ell es un marujo i fijo que li diria a tothom.. estic molt deprimida ajudeume siusplau :(
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 14/09/2014 19:54
Hola Alos_99!!!
Tenir ganes de fer, conèixer, liar-se, tenir parella,... no és gens estrany, però no sempre és possible quan nosaltres voldríem. En sexualitat el més important però difícil a vegades és anar mica en mica, sense pressa, anar coneixent i aprenent.
Aquesta persona que t'agrada potser es un marujo però ell no sabrà mai que li agrades si no li fas saber. Per exemple pots començar per alguna amiga o amic que tingueu en comú per parlar i a veure si et poden donar pistes, o proposar-li directament quedar, fer alguna cosa junts, etc... i trobar un espai per anar coneixent-lo.
No t'has de deprimir, has de donar-te temps i no angoixar-te!
Un petonas!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: