Sweetlookingg
Sweetlookingg
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 18/09/14 23:34
Ginecòleg
Bones,

Volia fer-vos una consulta: Al ginecòleg cal anar-hi amb els tutors en cas de ser menor o puc anar-hi quan vulgui per iniciativa pròpia? Mai he estat massa unida als meus pares en aspectes de la meva vida, sóc molt independent i, per tant, a aquestes coses que considero privades no vull que s'hi involucrin (ara mateix tinc 14 anys però seria per començar-hi anar als 15 o 16 que ja m'agradaria fer revisions habituals.)

Merci, feu una gran feina ajudant-nos!

Un petó gegant adolescents!
IESP
IESP
Data: 19/09/2014 16:28
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Gràcies per les paraules d'agraïment ens anima a seguir treballant per ajudar-vos!

Aquest és un tema complicat ja que dependrà molt de la zona on visquis, hi ha moltes zones del territori que tenen una àrea jove i atenen a nois i noies joves que volen anar al metge. Però depèn d'on sigui posen una edat mínima 14, 15, 16, 17 o 18 anys. I aquest és variable.

El que et recomanem és que truquis al Centra d'Atenció Primària de la teva zona i expliquis la teva situació, pregunta si hi pots anar sense que t'acompanyin els teus pares i que t'orientin una mica més.

Ens sap greu no poder donar-te més informació.

Una abraçada,

Helena Angel @HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: