Maria
Maria
Any: 1999
Comarca: Baix Maestrat
Data: 26/09/14 19:38
Risc d'embaraç? Urgent..
Hola, soc una noia de gairebé 16 anys i tinc un novio fa més d'un any. Ara mateix vivim a distancia, i l'ultim cop que vaig anar a veure'l va ser del 20 d'agost al 2 de septembre. Jo i el meu novio volem continuar sent verges un temps més, però això no vol dir que no haguem fet altres coses... Vam estar completament sense roba (Penis amb vagina) pero en cap moment hi va haver penetració i ejaculació sobre o prop del meu sexe. Aixó va ser mes o menys al 28 d'agost. Després vaig tornar a casa meva i m'hauria d'haver baixat la regla al 3 de septembre o així. En comptes d'aixó, el 6 o així la meva vagina va començar a segregar una substancia vermella/marró una mica espesa i molt fastigosa... No sabia el que era, però com només va durar uns 3 dies no li vaig donar importancia. Ja es 24 de septembre i no m'ha baixat la regla, i jo acostumo a ser bastant regular... Hi ha risc d'embaraç? I si no, perque no em baixa la regla? Què va ser aquella substancia? Què puc fer ara mateix? Espero la teva ajuda..
Gràcies.
IESP
IESP
Data: 28/09/2014 19:22
Hola Maria!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, gràcies per consultar-nos!

La veritat és que aquesta substància que descrius (vermella/marró) podria tractar-se de la regla, no creus? A més, et va durar uns 3 dies i va passar sobre els dies que t'havia de baixar la menstruació.

Respecte al que expliques de les pràctiques sexuals amb el teu novio, hi ha molt poques probabilitats d'embaràs, ja que no va ejacular ni a l'entrada ni a l'interior de la teva vagina! Pots estar tranquil.la :)

Espero haver estat d’ajuda!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: