Paulita0029
Paulita0029
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/09/14 08:07
feta un lio
hola,

bueno eske estic feta un lio perke un nen del meu insti sempre esta ton tejan amb mi sempre diu aixo ( vols surti amb mi , magrada el teu cul al puc tuca) i si no sempre me esta abrazan al pasais i la gent pregunta i diu si es la meva novia .... i yo li sageixo la broma.... pero eske no se que significa ...i yo soc de las k s¨enamoren facil .....i ya no se k fer ....

porfa ajudam
IESP
IESP
Data: 28/09/2014 19:02
Hola Paulita!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Gràcies per la teva consulta!

A vegades passa que els nostres sentiments no estan clars, i si algú sent molt per nosaltres pot arribar a ser molest.
A més, recorda que ningú ens pot tocar si no volem, ja que potser ho fem per a que l'altre no s'enfadi però no estem sent fidels a nosaltres mateixos (al que realment volem). Llavors, si vols fer broma amb ell ja està bé, però que no doni llocs a confusions, ja que sembla que ell sent més per tu que al revès.

Potser serà necessari que parlis amb ell i li diguis el que et passa, ja que així estaràs més còmoda, no creus?

Espero haver-te ajudat una mica! Una abraçada.
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: