Any: 2000
Comarca: Garraf
Data: 27/09/14 09:17
whatsapp noi!!
Holaaaa!

hi ha un noi una mica mes gran que jo... i vaig aconseguir el seu numero, llavors no paarem de parlar. ahir finalment ens vam donar dos petons per primer cop, pero aquista no es la meva consulta.

la meva consulta es: un día estavem parlant peo whatsapp i em va dir: es per curiositat, no et pensis coses rares pk no se si passara. imaginat que un dia vinc cap a tu i et dic Carla vols liarte amb mi? que faries?

Vale llavors la meva pregunta és que que volea did smb aixo, nomas per curiosidad com ell diu o per algo més??
siusplau necessito respostes, m'agrada molt.

gracies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/09/2014 19:49
Bona tarda guapa!

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Primer de tot, moltes gràcies per escriure'ns!

Entenc que estiguis confusa! Les converses per xat sempre donen peu a moltes confusions. Primer de tot, el millor, és intentar no començar a interpretar tot allò que ens diuen, ja que podem cometre l'error d'interpretar-ho malament, i endur-nos un disgust! Així que sentint-ho molt, no et ser dir el que ell volia dir amb aquella frase!

El millor que pots fer és preguntar-li directament, o intentar buscar alguna manera per treure-li… fes-li alguna indirecta de què t'agrada, a veure com reacciona!!

Molta sort!!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: