Micalvo3
Micalvo3
Any: 1997
Comarca: Alt Urgell
Data: 28/09/14 17:26
Millor amic.
Fa uns quants mesos que estic amb el meu millor amic d'una relació, ara mateix m'atreveixo a dir que és el meu novio. Però hi ha una cosa que em fa por. Ell és verge i jo, doncs no, sempre he sigut molt activa en aquet tema i no vull que es pensi que sóc una guarra. El fet és que ell és verge i cada dia que ens veiem tenim ganes dels dos però no sé com fer-ho per primer cop amb ell..

AJUDA SIUSPLAU.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/09/2014 18:04
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Entenc la teva por, però tens un gran avantatge: sou molt amics! Per tant, utilitza la confiança que teniu! Ell no pensarà res negatiu de tu. És molt normal que hi hagi diferents ritmes i mentre us respecteu i tots dos vulgueu el mateix anirà bé.

És natural que estigueu nerviosos, ja que és la primera vegada que estareu junts, així que, accepteu aquesta part de nerviosisme i disfruteu.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: