Anònimaa
Anònimaa
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 28/09/14 22:07
Ballet
Hola!! Sóc una noia de 15 anys. Medeixo 1'65 i peso 65 kg. Crec que m'hauria d'aprimar una mica perquè no em sento còmode amb el meu cos. A més, aquest any he començat a fer ballet, per aprendre alguna cosa nova. La classe de moment em sento bastant còmode (dintre del què cap). Però em fa com vergonya dir-l'hi a les meves amigues que faig ballet per si se’n riuen de mi o algu. Només ho sap una de les meves millors amigues i no se si dir-los-hi a les altres o fins que no surti el tema no comentar-los-hi o no dir-los-hi res. No se que fer; se que sembla una tonteria però em fa cosa el què puguin pensar de mi. I encara que siguem amigues, sempre ens fem bromes i segur que mai s'imaginarien que faig ballet, i just en aquest tema no vull que me’n facin de bromes, perquè sinó crec que perdré les ganes de fer-ho, perquè no sóc gaire segura de mi mateixa.

Gràciess
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 01/10/2014 02:22
Hola Anònimaa! Primer de tot, el teu pes està bé, no cal que aprimis res! El que sí és important és que mengis equilibrat i facis esport habitualment per assegurar-te un bon pes (com el que ja tens). Pel que fa a dir-li a les teves amigues que fas ballet, pensa que si són amigues de debò i si els expliques que és una cosa important per a tu, et respectaran i et recolzaran en allò que a tu et faci feliç. Si riuen de coses importants per a tu tot i saber que són importants, caldrà que parlis amb elles sobre com et fan sentir i, fins i tot, plantejar-te si són amistats de debò. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: