Anònim
Anònim
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 14/10/14 22:53
Estrès?
Hola!



M'agradaria saber principalment si l'estrès afecta en el canvi de pes amunt o avall de la persona o et quedes igual. És molt dolent l'estrès per una alimentació regular i sana? O realment afecta bastant?



Gràciees!!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 29/10/2014 21:58
Hola Anònim!
L'estrès pot afectar en l'estat d'ànim i això provocar també alteracions en la gana i sacietat. L'estrès mantingut durant molt de temps també pot afectar al sistema imunològic. Si sents que pateixes estrès consulta al teu metge i sobretot baixa el ritme: no cal posar-nos molts objectius i a més poc realistes. L'estrès no et deixarà disfrutar de les coses bones de la vida.

Una abraçada
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: