CrisDiCu
CrisDiCu
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 15/10/14 21:33
estic enamorada?
Hola adolescents, el meu problema és que m'agrada un noi, però aquest noi té 3 anys més que jo! I estic desesperada perquè no sé si de veritat m'agrada o només són les hormones! Perquè ell ja fa 2 de batxillerat i jo només 3 d'ESO.
Vaig començar a sentir algo per ell quan el veia molt sovint per l'escola, ell i la seva colla ens miraven a les meves amigues i a mi, potser perquè una de les meves amigues està coladeta per un amic seu i totes les de la colla li vam demanar amistat al Facebook!! I jo sempre el mirava a ell i em feia vergonya així que cada cop que el veig el vull mirar però el més mínim! I ara he descobert que va al meu bus! Com m'ho faig?? M'agrada o només és la pubertat?, ajudeu-me siusplau!!

Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/10/2014 18:08
CrisDiCu! Hola ! Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs si qeu la pubertat té a veure amb el puja i baixa de les hormones , però també e´s cert que és quan ens enamorem! Enamorar-se és natural i la pubertat ens desperta aquests sentiments.

Enamorar-se és bonic i també té aquests sentiments de vergonya a l'inici, és natural sentir vergonya. Sigues tu mateixa! Això semrpe funciona ; )

una abraçada

ELI Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: