teenagerpower
teenagerpower
Any: 1995
Comarca: Maresme
Data: 18/10/14 18:20
Porfa plis ajudeume! :O
Soc una noia de 19 anys, que per la meva alçada el meu pes esta dins del limit. tot i aixo, en els darrers any m'he engreixat uns quants quilos i em veig la panxa una mica grassoneta.

M'agradaria aprimar la meva panxa, pero entre la feina i els estudis no tinc temps per anar al gimnas i sortir a correr, quin tipus d'activitat física podría fer?
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 31/10/2014 08:48
Hola teenagerpower! El millor que pots fer per mantenir un bon pes en general, inclosa la panxa, és menjar equilibrat i tot i no tenir temps, trobar el moment per fer esport. Pots aprofitar per pujar i baixar escales en lloc d'agafar l'ascensor, fer caminant trajectes curts (o en bicicleta), donar un cop de mà a les tasques de la llar a casa, etc. Fer exercicis amb un hulahop també t'anirà molt bé per treballar la zona de la panxa i la cintura. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: