cora_line
cora_line
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 21/10/14 19:47
SUPER ENAMORADA
Aquest curs he començat la ESO, i no estic amb els companys de sempre. He fet molts amics i tot aixo, pero estic SUPER ENAMORADA d'un noi i no hem fa cas, l'estimo molt, k faig xk es fixi en mi????
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/10/2014 20:41
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Primer de tot et demanaré que tornis a definir el que sents per aquesta persona. Segurament sents atracció i tens molta curiositat per conèixer-lo, però difícilment el pots estimar si no el coneixes (si no es tracta d'un amor platònic).

La millor manera de començar a relacionar-te amb algú és compartir alguna cosa, ja sigui una afició en comú o algun amic que us conegui a tots dos. També pots intentar algun contacte a través de les xarxes socials i veuràs si ell també et correspon amb aquest interès.

Com veus, es tracta d'acostar-t'hi, veure com reacciona i tu decidir si realment t'agrada o no.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: