Marteta
Marteta
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 21/10/14 21:02
Com u faig ?
Hola!
El meu problema no es molt greu, es només no saber que fer, com reaccionar. Vull que un noi es fixi amb mi i possiblement acabar-nos liant. El noi es monu però no parlem ni res, nomes anem junts a algunes classes. Un problema és que ell es cumpany del meu ultim lio així que nouse si acceptaria. Com ho faig ? quasi ni em dirigeix la paraula


Gracies i abraçades !
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/10/2014 20:49
Hola AliceBC,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

La situació que ens planteges pot ser una mica delicada. No sabem com podrien reaccionar els dos nois, si realment els importaria o no.

De totes maneres jo et demanaria que abans de fer cap moviment et plantegessis realment si aquest noi t'agrada, si és important per tu i si tens ganes de conèixer-lo. Si les respostes no són gaire convincents, potser t'aniria millor canviar d'objectiu i evitar-te problemes.
Per contra, si sents que és important, hauràs d'assumir els riscos que comporti.

Espero haver-te ajudat,

una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: