Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/10/14 20:59
OVULACIÓ :3
Boneeees! :)
Primer de tot, agraïr-vos la feina que feu amb el consultori, crec que és una molt bona eina per a nosaltres, els adolescents! :P
La meva consulta és la següent: Lòvulació en les dones, és a dir, els dies en els que estem ovulant i també els previs a la regla, és possible que veiem al nostre nòvio més atractiu? És que aquest més, quan estava ovulant, no sé si per casualitat o no, el trobava molt més sexy que normalment (per mi sempre ho és, però aquells dies m'ho semblava molt més). Penso que es pot deure a que estava en període d'ovulació, però també podria ser una coincidència, oi?
Bé, moltíssimes gràcies per tot! Un petó :D
IESP
IESP
Data: 31/10/2014 17:06
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Gràcies per les teves paraules d'agraïment, ens animen molt a seguir treballant!

És completament normal que en el període d'ovulació (el moment en el que les noies són més fèrtils) estiguis més encesa i vegis més atractiu al teu nòvio.

No hem de perdre de vista que som animals i en el moment en que som més fèrtils i per tant podem quedar-nos embarassades amb més facilitat, se'ns desperti una mica les ganes de tenir relacions sexuals.

Gràcies per utilitzar el consultori!

Una abraçada ben forta!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: