Any: 2000
Comarca: Berguedà
Data: 27/10/14 23:13
SEXE RAPID!
Hola tinc jn dubte. Fa uns dies que qedem amb una "amiga" i sempre ems acabem liant i fem una cosa molt rara (ens posem com si ho fessim pero vestits i amb roba i tot (tal com anem)). Jo sempre macabo corrent pero al anar amb roba sem qeda tot a dins els calsotets i no passa res. Laltre dia vam fer igual i vam veure que lhavia tacat una mica als pantalons (de la part d la cuixa cap avall). Avui mha obert x whatsapp i mha dit que desde que vam comensar a ferho no li ha vingut la regla (fa 2mesos)..diu que a ella no li ve regularment pero em preocupa...tambe mha dit que avui li ha sortit un liqid blanc i no sap que es...i si hagues passat algo? I si sigues culpa meva? I si..? Buaah estic fatal..
IESP
IESP
Data: 31/10/2014 17:00
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. En primer lloc, calma't! Si el teu penis (i/o el teu semen) i la seva vagina no han estat en contacte directe en cap moment, no hi ha risc d'embaràs, per tant, calmeu-vos.

El líquid blanc que ella et diu és flux vaginal i és completament normal.

Gràcies per utilitzar el consultori!

Una abraçada ben forta!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: