NCasanova02
NCasanova02
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 30/10/14 19:01
Problema?
Hola, soc un noi de 12 anys que peso gaiebé 70 kg, es un problema, la meva Pediatra quan em va fer la revisió dels 12 anys, llavors jo pesava 60, em va dir que no passaba res, ja que jo soc molt gran i alt i es normal.
A mi ara aixo em preocupa un poc i m'agradaria sabre si hi ha algun tipus de dieta o algo per l'estil per a pedre pes, cal dir que jo faig spinning gairebé cada tarda 50 minuts i aprox. cremo 500 calories... Que puc fer?
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 23/11/2014 14:09
Hola NCasanova02! El que has de fer és no preocupar-te, tal i com et va dir la pediatra. 70 quilos per un noi gran i alt està bé, així que pots estar tranquil. El que has de fer per assegurar-te un bon pes, com el que tens, no cal fer cap dieta en concret, el que has de fer és menjar equilibrat, tal i com marca la piràmide alimentària (aquí la tens:

), i fer esport habitualment, com ja fas. No cal que facis sempre spinning, pots fer altres esports que també t'agradin. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: