lulii15
lulii15
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 02/11/14 10:26
ajuda
Tinc un greu problema, medeixo 1'70 i faig 100 kilos, hem sentu molt malament amb mi mateixa, i començu a tenir problemes amb tothom, he pensat en deixar de menjar o qualsevol cosa, perquè amb les dietes no hi ha manera de que funcionin, estic desesperada, ja nose que fer...
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 25/11/2014 15:18
Hola lulii15! No cal que facis cap dieta en concret, i encara menys fa falta que deixis de menjar. Deixar de menjar és molt perjudicial per a la salut i a la llarga fa que el cos engreixi encara més. La única cosa que has de fer per assegurar-te un bon pes, i una bona salut, és menjar de tot, variat, equilibrat (com marca la piràmide alimentària, aquí la tens:

), i fer esport, com a mínim, 3 cops a la setmana, si en pots fer més encara millor. També és molt important que vagis al teu metge i li comentis la teva preocupació pel pes, ell/a et podrà orientar i fer un seguiment tant del pes com del teu estat de salut. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: