juuls117
juuls117
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 17/11/14 13:56
dubtees ajudaa
Hola, primer de tot moltes gràcies per fer aquest consultori, és de gran ajuda. El meu problema és que m he de fer la revisió dels 14 i m han dit que et revisen i et preguntes per si has mantingut relacions... el cas es que jo no vull que la meva mare s enteri que n he tingut perque em cauria una bona bronca i no em deixaria tornar amb el meu novio. Què puc fer? Li dic al metge que si pero que no li digui a la meva mare? O li dic directament que no? Sempre he ultitzat protecció aixi que no puc tenir ETS. Estiic molt nerviosa
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 23/11/2014 20:38
Hola Juuls117!!
És molt important utilitzar sempre protecció i això ajuda a no estar en situacions de risc. El metge està per ajudar-te així que si li menteixes no ho podrà fer 100%. Així que l'ideal és poder explicar-li al metge, encara que li demanis que no li digui res a la mare.
També seria molt important poder explicar-li a la mare, pensa que ella únicament és preocupa per tu i que estiguis bé, però si encara no et sents preparada, al menys comenta-li al metge.
Un petonas!!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: