mendel
mendel
Any: 1998
Comarca: Baix Penedès
Data: 18/11/14 12:45
Preocupadíssim!! Ajudaa!!
Resulta que en el meu equip de futbol hi ha un membre, el porter que es desmotiva molt fàcilment. Ell és el Marcos, i resulta que sempre que li marquen dos gols seguits es posa molt nerviós i s'enfada i no para les pilotes. Llavors tots ens fiquem amb ell i es posa trist. Hi ha alguna solució perquè no es desmotivi tan fàcilment? Moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/11/2014 17:36
Bona tarda Mendel,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Primer de tot, moltes gràcies per escriure'ns!

Dir-te, en primer lloc, que tant en Marcos com el teu equip pot estar molt content de tenir algú com tu al costat que es preocupa tant per ells i per buscar solucions que els poden beneficiar.

És normal que en Marcos es posi una mica nerviós, potser hauríeu de recordar-li que ell no s'ha de responsabilitzar al 100% dels gols, ja que la responsabilitat sovint és compartida entre tots i cada un dels membres de l'equip que han participat en aquella jugada. Una altra cosa que pots fer és parlar amb els membres del teu equip i pactar que quan li marquin algun gol no heu de posar-vos amb ell, ja que a ningú li agradaria que li fessin això i esteu contribuint en la seva desmotivació i el seu malestar! Si en comptes d'insultar-lo li donéssiu ànims segurament la seva reacció seria molt diferent i no es desmotivaria tant!

Sort!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: