helena_1123
helena_1123
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 18/11/14 18:59
Com llençar-me?
Holaa,
No puc parar de donar-hi voltes al cap a un assumpte. Es que ja porto dues setmanes amb el meu novio i encara no ens em donat un petó, perquè es massa timit mai li ha donat un petó a ningú i li dona molta vergonya. Voldria que em donessiu sisplau algun consell de com llançar-me.
Graciess.
IESP
IESP
Data: 24/11/2014 15:24
Hola Helena!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, donar-te les gràcies per la teva consulta!

Si dius que li fa vergonya, hauràs de respectar molt el seu temps. També és important que ho parlis amb ell, ja que potser està esperant que tu facis el pas! :)

Segur que quan tingueu més confiança, cada cop s'apropa més a tu! De moment, sigues sincera amb ell i fes que se senti còmode al teu costat.

Espero haver estat d’ajuda!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: