Anònima
Anònima
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data de publicació: 27/10/2017 16:31
Em puc depilar amb cuchilla?
Hola!
Primer de tot m'encantaria agraïr-vos la gran feina que feu dia a dia, sou increïbles!
Ara que tinc novio (encara no hem fet res) m'agradaria depilarme les parts íntimes i a vegades ja ho he fet, però anb cera i com que em fa bastant mal prefereixo la cuchilla. No tinc cap complexe ni res, però a mi m'agrada més portar-ho depilat, més aviat per comoditat, però abans de fer-ho m'agradaria que em responguessiu unes quantes preguntes
1- No se si és veritat o no, però a mi sempre m'han dit que com més vegades et depilis amb cuchilla, després surt encara més pèl i més gruixut. És veritat?
2- Com que és la primera vegada i és una zona delicada, ho puc fer a casa o millor vaig a un centre de bellesa? I si és millor el centre de bellesa, allà depilen amb cuchilla si ho demanes??

Merci!!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data de publicació: 30/10/2017 11:54

Hola bonica!

Gràcies a tu per escriure'ns i preguntar-nos.

Efectivament si et passes la cutxilla el pèl surt ràpidament i s'ha d'estar repassant la zona més sovint. A més, amb la cutxilla també corres el perill de què la zona s'irriti i que, fins i tot, puguin surtir granets.  La depilació amb cera és una opció molt bona, ja que s'elimina el pèl des de l'arrel i, per tant, tarda més temps a sortir. A més, també creix més suau i més fi, de manera que depilar-se és cada cop menys molest. 

Per tant, et recomano la depilació amb cera, especialment en zones més sensibles com engonals o pubis, i fer-ho, si pots, en un centre d'estètica. 

Una abraçada guapa i moltes gràcies per confiar en nosaltres! 

Lídia

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.